Tuesday, February 5, 2013

Дневниците на EXTEND



КажиДа!

Понеделник е. Нов ден, нова седмица. Колко пъти сте си казвали От понеделник започвам диета”, “От понеделник спирам цигарите”, “От понеделник тръгвам на фитнес. И колко пъти още със ставането забравяте удобно за взетото решение. Или пък започвате изпълнението, но до обяд или най-късно до сряда се отказвате. Познато упражнение за повечето жени. 



Но днес е различно.                              

От днес започнете с малки крачки да вървите към изпълнението на вашата цел. И кажете Да на новия живот. Той не се появява сам, изведнъж, не пада като камък от небето. За него се искат и малко усилия. С нас кажете Да на промяната от днес. Сменете цвета на косата си, снабдете се с удължение за коса и повишете самочуствието си като се появите с нов имидж пред всички, на които държите и най-вече пред самите себе си пред огледалото.
 
После кажете Да”, ей така за разнообразие на първата по-щура идея, която ви се предложи. Със сигурност ще усетите тръпка, от това, че сте разчупили стереотипа, че не се носите по течението и че не я карате монотонно като всеки друг ден. А може би това ще е началото на онзи така мечтан друг живот, защото съдбата е благосклонна към всеки стига той да вярва, че е така. 


Ние днес казахме Да на новата ни оферта, вижте я тук: http://extend-bg.com/category/38/promotsii.htmlhttp://extend-bg.com/category/38/promotsii.html , казахме Да и на въпрос, на който традиционно отговаряхме с не и ето, че намерихме нови приятели и нови възможности да правим повече хора щастливи. И макар да определяме като висша форма на егоизъм това, че правейки другите щастливи постигаме своето щастие, нека е така, поемаме този риск.
И казваме Да”!

No comments:

Post a Comment