Monday, February 11, 2013

Дневниците на EXTEND II



Отново е понеделник. Събудих се и си помислих „Какво може да освежи тъмното утро и да създаде  добро настроение за целия ден, а защо не и за цялата седмица?” Естествено да се чуствам секси мацка. Реших да отида на фризьор и да си сложа удължение за коса, но не в моя цвят, а малко по-светло. Видях, че много известни личности са направили така. 

Колко често ни се случва да направим нещо само за себе си?! Всяка дама ще отговори, че това става много рядко. И като казваме „Нагласих се за себе си”, действително ли мислим така или тайно се надяваме другите да ни забележат. Мъжа, за чието внимание се борим или този, с който вече сме навлезли в рутината и искаме да „събудим” от сивото ежедневие, в което не ни забелязва, а ни счита за даденост. Колежките, с които сме къде в скрит, къде в откровено явен конфликт или просто конкуренция. Шефа, който е голям чешит, но от чието одобрение все пак имаме нужда. Случайните погледи на улицата или в магазина, в които искаме да прочетем „Виж, тази каква е готина”. Колкото и да искаме чуждото одобрение все пак най-важното е да започнем с това да се харесваме сами себе си. Защото ако се харесваме и се чустваме добре, това се долавя и от околните, така, че постигаме две в едно.

Наскоро прочетох, че мъжките погледи се спират първо върху усмивката на една жена и на второ място върху косата и. И ако тя е лъскава и буйна грива автоматично ни приемат по-добре. За това да не губим време, а да се снабдим с удължения, които да ползваме както за удължаване, така и за сгъстяване, да си създадем имидж на красиви и самоуверени жени и да излезнем навън да посрещнем предизвикателствата на новата седмица. Тя е тук не за да ни налегнат тежки мисли, че трябва да се ходи на работа, да се излиза в студа, а за да ни донесе нови възможности. Те са на всеки ъгъл, дебнат зад всяка врата стига да имаме очи да ги видим. Нагласата е най-важния ни коз в покера на живота, така че създайте си положителни мисли, а те сами ще се превърнат в положителни случки. Успех!

За удължение за коса натиснете тук.

No comments:

Post a Comment