Friday, March 8, 2013

EXTEND представя нова серия перуки от естествен косъм



EXTEND има удоволствието да Ви представи новата серия перуки от естествена коса Hair Couture.
Серията от перуки Hair Couture e изработенa от 100% естествена висококачествена човешка коса в комбинация с най-луксозна Реми коса и са с мека мрежеста основа и Монофиламент на пътя.
Косата използвана за тези перуки представлява уникална комбинация на коса Реми. 


Основата е изработена от дишаща материя (тънък Монофиламент) и е гладка, мека и много удобна за носене, предотвратява дразнене и сърбеж от топлина или изпотяване, което прави перуките идеални за тези с чувствителен скалп или косопад. 
Монофиламент материята дава възможност за разнопосочно разделяне на пътя, което позволява да променяте прическата си, макар и носейки перука.

При монофиламент техниката всеки кичур коса е втъкаван индивидуално и ръчно, което прави косата да изглежда като все едно расте директно от скалпа, за да се постигне по-естествен и реалистичен вид.
Hair Couture перуките са луксозни, реалистични и с естествен вид, те са първи избор за тези, които търсят красива и изящно оформена дълготрайна перука.
Перуките се произвеждат в следните 10 цвятя: 1/1B, 1B/2, 2/4, 5/6, 99J, SB, 10/12/SB, 27/SB, 4/5/27, 12/16/SB. Вижте цветовете тук:

Подръжката на всеки продукт от естествена коса е от изключително значение за неговото правилно и дълготрайно използване. Козметичните продукти, предназначени за добра грижа за перуките от естествена коса можете да видите в сайта ни.

За подробно описание на всяка от перуките използвайте линка по долу:
http://www.extend-bg.com/category/30/estestven-kosam.html

За въпроси или поръчи позвънете на офис телефоните ни:
0878 905 195
0887 840 578

* Снимките в статията показват само три от моделите на серията перуки Hair Couture.

No comments:

Post a Comment